Baba

Nem akarta felébreszteni kisfiát, elképesztő módszerrel távozott a gyerekszobából az anya

Kommandósokat megszégyenítő mozdulatokat vetett be, hogy néma csendben távozhasson. Mondanunk sem kell, imádják a netezők!

“Az egyik legjobb dolog abban, hogy az egész lakásunk be van kamerázva, hogy láthatom a feleségemet, ahogy szabadulni próbál a gyerekszobából miután elaltatta a kisfiunkat – írta a Facebookra töltött, biztonsági kamerás felvétel mellé Tyrone Morris. A dél-afrikai apuka hozzátette, mikor visszanézte a felvételeket, nem akart hinni a szemének.

“Hosszú percekig csak nevettem. Álmomban se gondoltam volna, hogy Carynnak ilyesmit kell kitalálnia, hogy miután elaltatta a fiunkat, szabadulhasson a gyerekszobából” – árulta el, majd hozzáttette, a felvételt felesége beleegyezésével osztotta meg ismerőseivel.

A kis videó – mondanunk sem kell – hamar önálló életet kezdett a közösségi oldalon. Vírusszerűen terjed, és mára az egész világot bejárta már. A dél-afrikai szülők egyébként első gyermeküket nevelik, aki az apa elmondása szerint még nem túl jó alvó, és a legkisebb zajra, de főleg édesanyja hiányára azonnal felébred.

Olvass még többet az altatásról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top