Baba

A Huggies megcsinálta a koraszülött babáknak szánt pelenkáit

A koraszülött babák szüleinek gyakran jelent problémát a megfelelő pelenka megtalálása, hiszen nemcsak a szokatlanul kicsi méret a fontos, hanem az is, hogy az anyag kellőképpen puha legyen a kicsik érzékeny bőréhez. A Huggies új pelenkája kimondottan a koraszülöttek igényeihez lett igazítva.

900 gramm alatti, icipici babákra tervezett pelenkát az egyik legnagyobb babaholmit gyártó cég, a Huggies. A cég munkatársai állítólag koraszülött-intenzíveken dolgozó nővérek bevonásával alkották meg a kimondottan koraszülött babák igényeihez igazított, speciális pelenkákat, amik nemcsak apró méretük, hanem különlegesen puha anyaguk miatt is ideálisak a kicsiknek.

A Huggies megcsinálta a koraszülött babáknak szánt pelenkáit

Tekintve, hogy a babáknak mindössze 1,4%-a  születik ilyen alacsony súllyal, a pelenkagyártó valószínűleg nem szakít hatalmasat majd az új termékkel, inkább a gondoskodó imázs kialakítását szolgálta a lépés. Mindenesetre abban reménykednek, hogy a koraszülött babák szüleinek mostantól egyszerűbb lehet a pelenkavásárlás!

A Huggies megcsinálta a koraszülött babáknak szánt pelenkáit

 

BoredPanda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top