Baba

4 ok, amiért ne oltasd be a gyerekeidet

A nagy gyógyszergyárak összeesküvése miatt ma már szinte minden szülőre ráerőltetik az oltást! Összeszedtünk 4 indokot, hogy miért nem kell az orvosokra hallgatni. Ironikus tartalom következik.

Autizmust okoz, egyébként is tele van vegyszerekkel, meg aztán ma már úgysem tombol a feketehimlő meg a vírusos gyerekbénulás, nem igaz? Akkor meg minek szegény gyerek szervezetét feleslegesen terhelni holmi védőoltásokkal. Lássuk, miért hülyeség, amit lassan másfél évszázada mindenki elhisz.

1. Ki tudja, mi van az oltóanyagban!

Mindenféle furcsa, idegen szó van ráírva a dobozára! Hát ki tudja, mi van benne, nem igaz? Különben is például tartósítószer is van benne, hát fúj, meg emberek, alumínium!!! Igaz, hogy csak mindenféle sók formájában, rendkívül kis mennyiségben, amit ráadásul a szervezetünk ki is ürít, ráadásul jelenlegi tudásunk szerint nincsen rá tudományos bizonyíték, hogy ez bármiféle egészségügyi kockázatot jelentene. De hát megmondta a szomszédasszony is, hogy a joghurtos doboz tetejét sem nyalogatjuk, mert annak legott Alzheimer a vége! Szóval messziről kerülendő, ha beledöglünk, akkor is! Állítólag dihidrogén-monoxid is van benne, amiről meg köztudott, hogy BELÉLEGEZVE FULLADÁST OKOZ!!!44!!44!

2. Az interneten is megírták, hogy védőoltás = HALÁL!

Más kérdés, hogy Tibi atya, vagy épp a Mindenegyben blog szerkesztőire mennyire bízná bárki is az egészségét, de most ne akadjunk fenn ilyen csekélységeken! Megosztotta egy egészségtudatos ismerős a fészbukon, úgyhogy mi elhisszük neki, mert ő nagyon érti ezeket a témákat, a múltkor is vett hetes pH-jú gyógyvizet, szóval ő nem a levegőbe beszél, amikor azt mondja, hogy a védőoltást a gyógyszerlobbi gyíkemberei akarják csak ránk tukmálni, hogy mikrocsippel kövessenek minket. A lényeg, hogy valaki leírta az interneten, akkor az úgy is van!

Hagyd már azt a gyereket, HÁT NEM ÉRTED, HOGY FÁJ NEKI!?!?
Hagyd már azt a gyereket, HÁT NEM ÉRTED, HOGY FÁJ NEKI!?!?

3. Jobb a gyereknek, ha magától erősödik meg az immunrendszere!

Mint a szüleinek! Elvégre te is azért úsztad meg a vírusos gyerekbénulást meg a torokgyíkot, nem igaz? Ja nem, várj, azért, mert téged beoltattak a szüleid! Na jó, szóval ez nem nyert, de ugye ne akarjuk megterhelni a gyerekek szervezetét, és ne kövessük el azokat a hibákat, amiket elődeink elkövettek. Elvégre a szüleinknek még nem volt kéznél az internet, hogy el tudják olvasni Antal Vali válogatott bölcsességeit, vagy egy tetszőlegesen választott unatkozó hollywoodi celeb aktuális agymenését. Szegény szüleink, ha tudták volna, hogy ezek a bölcs és szakmailag rendkívül képzett hírességek mennyi mindent tudnak a védőoltásokról, nem igaz?

4. Ma már nem kell orvosnak lenni ahhoz, hogy tudjuk!

Még egy picit lovagoljunk az internet témáján! Hát tele van tudással, nem igaz? Ma már nem is kell iskolába járni, elég egy nethozzáférés és mi is lehetünk feltalálók, elméleti fizikusok, hát miért éppen orvosok ne lehetnénk, ugye? Majd jól kiolvassuk, hogy a védőoltásokba milyen förmedvényeket raknak bele a gyártók, meg azt is, hogyan akarják mindezt eltitkolni előlünk. Mi, Edward Snowden egészségtudatos letéteményesei nem hiába tartottuk nyitva a szemünket! Átlátunk a szitán! Nem úgy, mint az a pár millió orvos világszerte, akiket egytől egyig kilóra megvett a gyógyszerlobbi! Fujj, profitéhes görények, akik a mi kárunkra akarnak meggazdagodni! Bele is rúgok legközelebb a háziorvos limuzinjába, hát nehogy már az én bőrömre harácsoljon a szemétládája!

#irónia, ha esetleg valaki eddig komolyan vette volna mindezt.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top