Baba

Kilógatta a babát a 15. emeletről, hogy lájkokat szerezzen – fotó

Börtönbüntetés vár arra az algériai férfire, aki kilógatta másfél év körüli unokatestvérét a tizenötödik emeletről, hogy lájkokat szerezzen a Faebookon.

Két év börtönt kapott az az algériai férfi, aki pólójánál fogva lógatott ki egy kisfiút a 15. emeletről. Az algériai férfi azért kockáztatta unokatestvére életét, hogy lájkokat szerezzen a Facebookon. A kiposztolt fotó alá ezt írta: “1000 lájk, vagy ledobom.”

Forrás: Facebook
Forrás: Facebook

A fotó miatt többen feljelentést tettek a rendőrségen gyermekbántalmazás miatt. A megvádolt férfi szerint a facebookozók manipulálták a felvételt, melyek eredeti verzióban már lekerültek a közösségi oldalról, miután a meg nem nevezett férfi törölte a posztot. A bíróság előtt azzal védekezett, hogy egy biztonsági eszközökkel ellátott erkélyről lógatta le a kisfiút.

A bíróság annak ellenére ítélte két év börtönbüntetésre a férfit, hogy a kisfiú édesapja is kiállt érte, mondván, csak játszottak – írja az Independent.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top