Baba

5 életmentő babatermék, ami nélkül nem tudunk élni

Összegyűjtöttünk néhány babakelléket, melyek nagyban hozzásegítenek a vidám és gondtalan gyerekneveléshez.

Egy gyerek születése mindig nagy előkészületekkel jár, a felelősség pedig nagy. A ruhától kezdve a cumisüvegen át a mellpumpáig mindent megveszel, ami kicsit is hozzájárul ahhoz, hogy könnyebben menjen minden a babával. Szerintünk ezek azok a megfizethető termékek, melyek semmiképpen ne hiányozzanak a ti otthonotokból sem.

Orrszívó porszívó

Rémisztő neve van, de nagyon hasznos lehet, főleg a téli hónapokban, amikor a gyerek már alig kap levegőt a sok takonytól.

Hordozható bébiőr

Ez a kütyü teljes szabadságot ad a szülőnek a mozgásra, miközben folyamatosan kapcsolatban lehet a gyerekkel éjszaka és nappal egyaránt. A modernebb verziók már riasztanak is, ha bármi problémát észlelnének, például a baba légzésében.

Plüssállatos cumi

Nagyon bosszantó tud lenni, amikor kiesik a baba szájából a cumi, de pont nem láttad, hová, pláne, ha ez az utcán történik. Ezzel a plüssfigurával összekapcsolt cumival ilyen valószínűleg nem történhet meg, plusz alvókendőnek is jó a puha tapintású állatka.

Hordozható törlőkendő

Bárhol vagy a lakáson kívül, mindig jól jöhet ez az eldobható törlőkendő. Könnyen adagolható, és ami hasznos és költséghatékony, újratölthető!

Partedli

Ezt nem is kell magyaráznunk. Kell, és kész.

Popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top