Baba

Karácsonykor is a kórházban lesz a hármas ikreknél az özvegy édesapa

Ha csak a szokásos félórára is, de karácsonykor is szeretne bent lenni az intenzíven a hármas ikreknél az az édesapa, aki elvesztette feleségét a szülést követően.

Ahogy korábban megírtuk, a 29 éves Tamás feleségét, Lettit a szülést köve­tően a HELLP-szindróma súlyos vérzéses szövődményével kezelték, és az édesanya életét már nem tudták megmenteni az orvosok. Tamás és Letti hármas ikrei (Léna, Mira és Milán) azonban egészségesek, viszont mivel mindössze másfél kilós súllyal születettek, egészen addig az intenzíven, inkubátorban kell tartani a babákat, amíg el nem érik a 2,5 kilót. 

A megözvegyült Tamásban most a három kisgyerek tartja a lelket, de az anyósa, a kollégái, barátok és ismeretlenek is támogatják a férfit az előtte álló, nehéz feladatban. Az apa karácsonykor is szeretne ott lenni a hármas ikrekkel, és ha csak arra a szokásos félórára is, de látni a babákat. 

(via Blikk)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top