Baba

Rendőrök segítették világra az újszülöttet az autós üldözés után

Autós üldözés után, a kocsiban szülte meg gyermekét egy veszélyeztetett terhes nő az Egyesült Államokban, miközben a korábban őket üldöző rendőrök bábáskodtak a szülésnél.

Filmbe illő jelenetnek volt részese egy fiatal házaspár, akiket a kórházba sietve vettek üldözőbe a rendőrök. A fiatalok azért lépték túl a sebességhatárt, mert a veszélyeztetett terhes Tiffany Von Glahnnél három héttel a várt időpont előtt beindult a szülés, és a mentőre várás helyett inkább kocsiba szálltak férjével, Carllal, majd a kórház felé indultak.

Így vette őket üldözőbe egy rendőrautó, amely mellé szinte kilométerenként csatlakozott egy újabb. „Már közeledtünk, amikor már vagy húsz rendőrautót láttam, mindenfelől elzárták az utunkat, végül kénytelenek voltunk megállni” – mesélte a történetet később Carl az US Magazine-nak. A rendőrök végül bírságolás helyett világra segítették a 2,7 kilogrammos kislányt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top