Baba

A kocsiban szülte meg babáját a nő, addig nem is tudta, hogy terhes

Milyen meglepetés érhette, amikor megszülte a babáját, hiszen észre sem vette, hogy terhes.

Nem tudjuk, milyen állapot kell ahhoz, hogy valakinek elkerülje a figyelmét a saját terhessége, mindenesetre a 24 éves Quanesha Hulett azon kapta magát, hogy szül, miközben nem is gondolta, hogy állapotos. A szokásos módon elindult reggel a munkába, de aztán nap közben érezte, hogy fájdogál a hasa. Gondolta magában, hogy hazamegy, és ledől egy kicsit, hátha enyhülnek a fájdalmai, de nem használt sem a forró zuhany, sem a pihenés, a fájdalom egyre rosszabb lett. Ekkor hívta fel az anyukáját, hogy ugyan vigye már el a kórházba, mert valami baj van.

Miközben a kórház felé tartottak Hulett anyukája felhívta a 911-et, és épp a vonalban lévő rendőrnek ecsetelte, hogy vészhelyzet van, amikor Hulett a hátsó ülésen érezte, hogy „valami kiesik” belőle, ekkor jött világra a babája. Amikor felsírt, Hulett a sokktól nemes egyszerűséggel elájult.

Szerencséjükre hamar odaért értük a rendőrség, mert a baba nem lélegzett, de az egyik rendőr újraélsztette, és villámgyorsan a kórházba szállították. A rendőr annyira jó fej volt, hogy később bement meglátogatni az anyát és a babát, ekkor készült a fotó, ami bejárta az internetet.

terhesség szülés újraélesztés

Fotó: Quanesha Hulett

Hulett elmondása szerint azért nem tudott a terhességéről, mert nem volt semmi jele, hogy terhes lenne: nem maradt ki a menstruációja, nem volt hányingere, és nem is hízott egy dekát sem. Mondjuk, akkor is homályos, hogy a növekvő hasát vagy a gyerek rugdosását miért nem vette észre, de engedjük el a kérdést. Elismerte, hogy halálosan meg volt rémülve attól, hogy gyermeke született, tíz évig még nem tervezte a szülést, úgyhogy sokkolóan hatott rá, hogy így belecsöppent az anyaságba. De azért ő is és a családja is nagyon örül a kisbabának, és együtt gondozzák a váratlanul jött kis csodát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top