Baba

Azt mondták, hogy meddő, végül 7 gyermeket szült

Már feladták a férjével az álmukat, hogy valaha saját családjuk lesz, amikor különleges dolgot nyertek, és az életük teljesen megváltozott.

A Minnesota államban élő, 40 éves Julie-t nem biztatták az orvosok. Közel öt éve próbálkoztak már a férjével, ám a gyermekáldás nem jött össze nekik. A kórházakban szinte minden doktor meddőnek nyilvánította az asszonyt, akinek három terhessége is vetéléssel végződött. Végül egy magánkézben lévő családi központ ajánlotta fel a segítségét a házaspárnak, amelytől egy ingyenes lombikbébi-kezelés nyert a már teljesen összetört asszony.

„Sokkot kaptam. Remegett a kezem, és nem tudtam elengedni a férjemet, annyira boldog voltam. Úgy éltem meg, mint egy ajándékot Istentől” – mesélte a nő, akinek azóta 9 év alatt hét gyermeke született. „Persze hogy nehéz feladat hét gyermeket nevelni, nem fogok hazudni, határozottan kihívás. De a legcsodálatosabb dolog a világon.”

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top