Baba

A meddő nők legszívesebben így válaszolnának a tolakodó kérdésekre

Mikor jön a baba? Ha nő vagy – főleg, ha még férjed is van –, akkor ezt a kérdést valószínűleg már megkaptad. Ha pedig közben meddőségi problémákkal küzdesz, jó eséllyel a milliomodik ilyen kérdésre már legszívesebben tarkón vágnád a kérdezőt egy döglött angolnával.

Nyilván azért kérdezgetik, hogy mikor szülsz már gyereket, mert fogalmuk sincs, hogy min mész keresztül, és épp minden elkövetsz, hogy babád legyen. Abból pedig már eleged van, hogy folyton magyarázkodj, és az életed legintimebb részleteit félig idegenekkel oszd meg. A Scary Mommy oldal megkérdezte az olvasóit, akik ebben a cipőben járnak, hogy mit válaszolnának szívük szerint a “mikor lesz már baba?” kérdésre.

1. “Akkor, amikor behelyezik a megtermékenyített petesejtet a vaginámon keresztül a méhembe, és telepumpálom a szervezetem hormonokkal hozzá, hogy sikerüljön a procedúra.”

2. “Húzz el innen.”

A meddő nők legszívesebben így válaszolnának a tolakodó kérdésekre

3. “Amikor elaltatnak, hogy a petesejtjeimet megszerezzék, miután hetekig a hasamba és a fenekembe nyomtam az injekciókat. Aztán majd ezeket a petesejteket két napon belül megtermékenyítik a férjem spermájával, amit egy sötét szobában csiholt ki magából egy műanyag pohárkába.”

4. “Jesszus, fogalmam sincs. Szerinted mikor kellene, hogy legyen már gyerekem?”

5. “Pont akkor lesz baba, amikor végre kitalálom, hogyan essek teherbe.”

6. “Akkor biztos sikerülni fog, ha soha többet nem teszel fel ilyen kérdéseket.”

7. “Én is ezen tűnődöm. Megadjam az orvosom számát, hátha neked több információt mond majd a gyerek kérdésről?”

8. “Épp ma reggel próbáltunk szaporodni, még korai lenne az eredményről beszélgetni.”

9. “Bámulok rájuk. Váratlanul sikítani kezdek, egészen addig, míg a szemükben megjelenik a pánik. Aztán megint csak bámulok. Levegőért kapkodok. Horkantok párat. Nem mondok egy szót sem. Csak addig bámulom őket, amíg összezavarodva elsétálnak, és legközelebb már nem kérdezik meg ezt senkitől.”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top