nlc.hu
Baba

Azt mondták neki meddő, hármasikreket szült

Azt mondták neki meddő, hármasikreket szült

Monique Bertrand hét év próbálkozás után úgy gondolta, hogy soha nem fog teherbe esni, ám 2022 novemberében három csodababája született.
terhesség

Monique-t 38 évesen diagnosztizálták policisztás petefészek szindrómával (PCOS), így nem sikerült neki teherbe esni. Hogy növelje az esélyeit, diétába fogott, életmódot váltott, ám hét év után úgy gondolta, hogy “nincs remény” és elkezdett érdeklődni az örökbefogadás kapcsán.

De meglepetésére tavaly áprilisban teherbe esett.

Nyolc hét múlva még nagyobb meglepetés érte, amikor kiderült, hogy nem csak egy, hanem egyenesen három gyereket hord a szíve alatt.

Az orvosok végül november 9-én császármetszéssel segítették a világra Lylah-t és Machó-t és Trinity-t.

A hármasikrek, akiket az orvosok csak csodababáknak hívnak, most hat hónaposak, és jól fejlődnek, miután 50 napot töltöttek a speciális gondozó egységben a University Hospital Lewisham-ban, Délkelet-Londonban.

A terhesség nem volt problémamentes, 2022 októberében a párral közölték, hogy Trinity veszélyben van, az ő köldökzsinórja nem működik megfelelően. Az orvosok abortuszt ajánlottak nekik, hogy biztosítsák a testvérei egészségét, de Monique visszautasította.

Szerencsére mindhárom baba egészségesen hazamehetett december 29-én.

(Via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top