Baba

Elképesztő babaházakat készít a kreatív anyuka

Egy népszerű amerikai lakberendezési show, a Fixer Upper dekorációs tippjei alapján rendezte be saját babaházát az amerikai anyuka.

Kwandaa Roberts kétgyermekes anyuka, polgári foglalkozását tekintve nőgyógyász, szabadidejében aprólékosan berendezett babaházakat készít, amelyekbe minden egyes bútordarabot ő tervez és barkácsol.

Legutóbb a népszerű lakberendezési show, a Fixer Upper egyik rusztikusan berendezett házát másolta le élethű, miniatűr berendezési tárgyakkal. Annyira jól sikerült, hogy nem sokkal később Kwandaa kedvenc lakberendezési show-jában is bemutatták.

 

Dollhouse bookcase, before and after: charcoal gray paint, then turned upside down for a more modern look.

Tiny House Calls (@tinyhousecalls) által megosztott bejegyzés, Márc 2., 2018, időpont: 7:17 (PST időzóna szerint)

Azóta több ezren követik a kreatív anyukát Instagramon, és egy lakberendezési projektbe is felkérték tanácsadónak, amivel Kwandaa régi álma teljesült.

Az utóbbi időben egyre gyakrabban kezdtem újra dekorálni a házunkat, ami azért nem feltétlenül jó dolog. Ezért is örülök, hogy másoktól is kaptam megbízást, és most új kihívások elé nézek

– mondta a kezdetben kislányai babaházán kísérletező anyuka, aki időközben profi lakberendezővé vált.

 

Tiny House Calls (@tinyhousecalls) által megosztott bejegyzés, Febr 28., 2018, időpont: 10:17 (PST időzóna szerint)


 

(Forrás: Abcnews)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top