Baba

Megérkezett a cicitörölköző szoptatásra továbbfejlesztett változata

Néhány hónapja forradalmi találmányként robbant be a köztudatba a cicitörölköző, egy speciális, izzadást gátló melltartó. Most már kapható a szoptatásra továbbfejlesztett változata is.

Aki valaha már szoptatott, az tudja, hogy minden szépségével együtt is egy bonyolult folyamatról van szó. Különösen a szoptatás kezdetén dagadhatnak meg a mellek, a baba táplálásának pedig szinte állandó kísérőjelensége a tejszivárgás. Éppen ezért szoptatáskor tényleg létszükségletté válik egy kényelmes, jó melltartó.

Használói szerint pontosan ilyen fehérnemű a cicitörölköző szoptatásra továbbfejlesztett verziója, amely már valamivel több mint 50 dollárért megvásárolható. A koncepció hasonló, mint az eredetileg a mell alatti izzadás meggátlására megalkotott „hagyományos” cicitörölköző esetében: nyakban összefűzött, két oldalt függőágyszerűen lelógó frottír anyag tartja a melleket. Ám a szoptatós cicitörölköző esetében a mellbimbónál széthúzható az anyag, sőt a jobb tartás és a tejszivárgás felfogására egy bélést is beleépítettek. 

(Forrás: The Stir)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top