Baba

Nyugdíjas katona kapta el az ötödikről kizuhant kisfiút – videó

Kizuhant az ötödik emeleti lakásuk ablakából egy két és fél éves kisfiú, de egy arra járó nyugdíjas katona még zuhanás közben elkapta. A hihetetlen történet Kínában történt.

A csodának és egy nyugdíjas katonának köszönheti életét az a két és fél éves kisfiú, aki lezuhant ötödik emeleti lakásuk erkélyéről, de a katona elkapta. A Daily Mail beszámolója szerint a Kína Santung tartományában élő kisfiú valahogy kimászott az ötödik emeleten lévő lakásuk egyik ablakának párkányára.

Az emberek észrevették a párkányon egyensúlyozó gyereket, de a legtöbbjüktől hangos sikoltozásnál többre nem telt, csak egy nyugdíjas katona mérte fel a helyzet súlyát, és cselekedett egyből.

Bekopogtatott azokba a lakásokba, amelyek a bajbajutott gyermekek szüleié alatt volt, és kijutott a második emeleti lakás erkélyére. Épp időben, mert a kisfiú megcsúszott, de szerencsére sikerült elkapnia.

A katonát azóta hősként ünneplik nemcsak a környéken, hanem az interneten is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top