Baba

Hihetetlen zuhanást élt túl a 3 éves kisfiú

Negyvenöt méteres zuhanást élt túl az a 3 éves kisfiú, aki lezuhant Nagy-Britannia legszebb vízesésének közelében.

Csodával határos módon néhány karcolással megúszta a 45 méteres zuhanást az a 3 éves kisfiú, aki nagynénjével együtt kirándult el Anglia legszebb vízeséséhez, a Pistyll Rhaeadr-hoz. A nagynéni és a kisfiú egy nem járt ösvényre tévedtek, ahol a kisgyermek a vizes füvön megcsúszott, és lezuhant a 45 méter mély szakadékba.

Csodával határos módon néhány karcolással megúszta a 45 méteres zuhanást az a 3 éves kisfiú, aki nagynénjével együtt kirándult el Anglia legszebb vízeséséhez, a Llanrhaeadr-hoz. A nagynéni és a kisfiú egy nem járt ösvényre tévedtek, ahol a kisgyermek a vizes füvön megcsúszott és lezuhant a 45 méter mély szakadékba. A gyereket nagynénje megpróbálta elkapni csúszás közben, de ő is egyensúlyát vesztette és szintén lezuhant. A kisfiú végül a 45 méter mély szakadék alján futó folyóba esett, míg nagynénjét hét méternyi zuhanás után a meredélyen növő fák fogták meg. Mindkettőjüket a közelben lévő turisták mentették meg, a kisfiút, aki néhány kisebb sérüléssel megúszta a kalandot, ellátták a mentők.

A gyereket nagynénje megpróbálta elkapni csúszás közben, de ő is egyensúlyát vesztette, és szintén lezuhant. A kisfiú végül a 45 méter mély szakadék alján kialakult, két méter mély medencébe esett, míg nagynénjét hét méternyi zuhanás után a meredélyen növő fák fogták meg.

Mindkettőjüket a közelben lévő turisták mentették meg, a kisfiút, aki néhány kisebb sérüléssel megúszta a kalandot, ellátták a mentők.

Daily Post

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top