nlc.hu
Baba

Okosórával hívta a segélyhívót a 3 éves gyerek

„Mi baj történhet?” – gondolták a szülők, és odaadták az okosórát a 3 éves gyereknek

Azt hitték a szülők, semmilyen galibát nem tud okozni a régi okosórával a 3 éves kisfiuk, de nagyot tévedtek.

Egy michigani házaspár hagyta, hogy a 3 éves gyerekük játsszon egy Apple Watch okosórával, de a kisfiú felhívta a segélyhívót, és hosszan beszélt a diszpécserrel.

Az édesapa, Leon Hendrix abban a tudatban adta oda a Landon nevű gyereknek az okosórát, hogy már nem működik, és biztosan nincs kapcsolatban a telefonjával. A kijelzőn Miki egér volt, amit a gyerek imád, és így legalább elfoglalja magát a délutáni pihenőidőben.

Apple okosóra a csuklón

Nem olyan jó ötlet egy kisgyereknek okosórát adni (Fotó: Unsplash/Sabina)

Az édesanya csak arra lett figyelmes, hogy szokatlan hangokat ad ki a bébiőr. „Valaki beszél?” – kérdezte magában az anya, majd pánikba esett, amikor rájött, hogy a 3 éves fia felhívta a segélyhívót, és a 911 diszpécserével cseveg.

A szülők berohantak a szobába, megszakították a hívást, ami – mint utólag megtudták – 7 percig tartott. A család elnézést kért a segélyhívó munkatársaitól, és ezentúl a kisfiú csak repülőgépes üzemmódban játszhat az okosórával.

(UPI)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top