Baba

Vicces babaköszöntő bulival lepték meg a gyorsétterem parkolójában született kisbabát

Vicces babaköszöntőt rendezett egy amerikai gyorsétterem Jades Florennek és anyukájának, miután kiderült, hogy a baba az étterem parkolójában látta meg a napvilágot.

Adrianna Alvarez negyedik kisbabájával minden addiginál gyorsabban zajlott le a szülés. Amikor az anyuka az autóban érezte, hogy már nem fognak beérni a kórházba, megkérte férjét, hogy húzódjanak félre egy gyorsétterem parkolójába és az apuka segítségével, illetve a 911 diszpécserének telefonos irányításával ott született meg negyedik kisfiúk, Jades. 

 

Történetesen éppen annak a mexikói gyorsétteremláncnak a parkolójában történt a szülés, amelyiknek az alkalmazottjaként Adrianna anno megismerkedett a párjával. Így amikor az étteremláncban tudomást szereztek az egyedi szüléstörténetről, vicces babaköszöntőt szerveztek a dolgozók.

A süteményeken és a tortán mindenhol burritoformák voltak és burrito baby felirattal köszöntötték a kis Jade-et és anyukáját. 

(Forrás: The Stir)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top