Baba

Ajándék füldugót adott utastársainak a kisbabával repülőre szállt apuka

Így azért mindjárt más!

Sokan azon a véleményen vannak, hogy repülőgépen semmi keresnivalója nincs egy kisbabának, hiszen úgysem emlékszik az utazásra, és biztos, hogy végig sírni fog – ezzel zavarva a többi utast. De mi történik, ha muszáj ilyen módon utaztatni egy újszülöttet?

Niall Horan, a One Direction zenekar volt tagja ezzel kapcsolatban egy figyelmes és kedves gesztusról számolt be egy Tweetben.

A repülőgépen, amelyen utazott, minden utas kapott egy kis ajándékot (füldugót) és egy kártyát, rajta egy alvó csecsemő képével, és a következő szöveggel:

„Helló, Idegen!

A nevem Marit, és ma vagyok 18 napos. Éppen hazafelé tartok Európába az apukáimmal. Ez életem első repülőútja. Minden tőlem telhetőt meg fogok tenni, hogy jó legyek, és hogy Önnek is nyugalmas útja legyen.

Előre szeretnék elnézést kérni, ha bármilyen okból elveszíteném a hidegvéremet, mondjuk, ha a fülem fáj, vagy a pocakom rendetlenkedik. Szerintem az apukáim idegesebbek, mint én vagyok, ezért készítették Önnek ezt a kis csomagot.

Jó utat kívánok!”

Egyébként a híresség által posztolt levélke a hozzá járó meglepetéssel nem egyedi találmány. Ha a szülők repülővel kényszerülnek kisgyermeküket utazni, sokan ezt a megoldást választják a (joggal) zúgolódó utastársak megbékítésére.

(via Yahoo)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top