Baba

Szívműtétje után azonnal megetette kisbabáját ez az anyuka

Az anyai önfeláldozás iskolapéldája az anyuka, akinek a szívműtétje után első dolga volt, hogy megoldja a kisbabája táplálását.

Stephanie Sampson tavaly áprilisban adott életet Eli nevű kisbabájának. A nőnek ez volt a harmadik terhessége, ami egyben a legsimábbra is sikerült. Ezért lepte meg, mikor három hónappal a szülés után kiderült, aortaaneurizmája, azaz súlyos értágulata van – csoda, hogy ezzel túlélte a szülést.

Az édesanya szívét sürgősen meg kellett műteni, de neki csak egy gondolata volt: hogy fogja szoptatni a kisbabáját a műtét után? A  rendes szoptatástól ugyanis eltiltották az orvosok, de ő nem adta fel. Még a műtét napján, ahogy levették a lélegeztetőről mellszívóval préselte ki magából a tejet, hogy megetethesse a kicsit.

Stephanie csak 3 héttel az operáció után szoptathatta meg a kisbabáját. „Megkönnyebbülést éreztem, és tudtam, hogy innentől minden rendben lesz.” És valóban, baba és mama azóta is egészségesek.

cafemom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top