Baba

Minden szülő rémálmát kellett átélnie ennek a fiatal párnak

Egy éve halt meg a két hónapos kisfiuk, de azóta sem telik el úgy nap, hogy az apa ne hibáztatná magát a halála miatt.

A húszéves Carmino nem sejtette, hogy végzetes hibát követ el, amikor tavaly novemberben egy fárasztó nap után mellkasán 2 hónapos kisfiával aludt el. Párja, a szintén húszéves Hayley a másik szobában kora este szintén elaludt, ám éjfélkor felébredt, és pánikba esve kezdte el keresni a lakásban kisfiukat.

Megérzése nem csalt, végzetes baleset történt: a baba lecsúszott édesapja mellkasáról, és élettelenül feküdt karja és a kanapé között. Valószínűleg beszorult Carmino karja alá, és megfulladt.

 

Hiába próbálták újraéleszteni kétségbeesett szülei, hiába hívták a mentőket, a kis Lucason már nem tudtak segíteni. A pár egy hónappal később szakított, nem tudták feldolgozni fiuk halálát.

Egy évvel Lucas halála után még mindig depresszió és pánikrohamok gyötrik őket, különösen Carminót, aki fia gyilkosának érzi magát.

Nem telik el úgy nap, hogy ne pörgetném vissza az agyamban a történteket, és hogy ne gondolnék Lucasra. A legádázabb ellenségemnek sem kívánom ezt a kínzó bűntudatot

– mondta Carmino, aki tragikus történetük nyilvánosságra hozásával azt reméli, hogy legalább más szülőket megmenthet egy ilyen végzetes hiba elkövetésétől.

(Forrás: Metro)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top