Baba

A lelkét is kisírta az apuka, miután megszületett a kisbabája – megható fotók

Az apuka nem csak az újszülött gyermeke miatt nem bírta tartani a könnyeit – azért sírt, mert hónapok óta végre először látta mosolyogni a feleségét.

A terhesség első trimeszterében szinte nincs olyan kismama, aki ne küzdene reggeli rosszullétekkel, hányingerrel és hányással. Ennél azonban még sokkal durvább is lehet a terhesség: akit hyperemesis gravidarummal, azaz vészes terhességi hányással diagnosztizálnak, annak a várandósság maga a rémálom.

Kirstie Perez (@kpphotoinc) által megosztott bejegyzés,

Kirstie Clark fotós nővére nemcsak pár héten át, hanem a terhessége 285 napján szenvedett a tünetektől. A kismama alig bírt enni, 13 kilót fogyott, és dehidratáltság miatt négyszer került kórházba. A nő a depresszió szélére került, párja pedig nem tudta, hogy segíthetne rajta.

Kirstie Perez (@kpphotoinc) által megosztott bejegyzés,

Nem csoda, hogy mikor végre sor került a szülésre, mindketten megkönnyebbültek: az apuka azt mondja, persze, a jövevény is meghatotta, de a könnyei valódi oka felesége mosolya volt – hiszen hónapok óta most látta először boldognak és gondtalannak.

metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top