Baba

Chrissy Teigen mérges rovarral játszott a gyerekei mellett

Az internet népe, ahogy szokott, kiakadt.

Chrissy Teigen és férje, John Legend éppen Balin nyaralnak két kisgyerekükkel, és Chrissy Teigen friss tweetje szerint a kelleténél talán egy kicsit meghittebb viszonyba kerültek a helyi faunával.

Amikor Chrissy kezére szállt egy rovar, a következő szöveggel posztolt róla egy videót: „Ideje egy kis játéknak, milyen bogár ez?”

A videón az is látszik, ahogy a kis Luna majdnem megpuszilja az állatot.

A kommentelők hamar beazonosították a rovart, kiderült, hogy egy tarantula sólyomdarázsról van szó, amelynek a csípése nagyon fájdalmas, és úgy szaporodik, hogy a tarantulapókokba helyezi a petéit, amelyek aztán kikelnek, és lassan belülről felfalják az állatot. Az internet népe nyilván kiakadt, és Teigenre támadt, aki hamarosan védekezni kezdett:

„Istenem, pedig annyira kedves volt” – írta először. Majd: „Srácok, szerintem ő a jók közül való!” Végül, látva a kommenteket, komolyra kellett fordítania a szót: „Na jó, most jön a poén. Nem kéne halálos mérgű rovarokkal barátkoznom, ugye? Persze, hogy nem. Főleg nem a kislányom közelében, ugye? Igen. De rám mászott, sebesültnek tűnt, nem volt sem dühös, sem ijesztő. Szépen letettem, és visszamászott oda, ahonnan jött. Talán egy újjászületett rokonom. Vagy Puddy, a bulldog. Akárhogy is, mindenki él, és az élet meg tovább.”

Majd Chrissy Teigen szokásos laza stílusában a zárlat:

„A lényeg, hogy a bogár és én barátok lettünk. És aztán, idővel, talán szeretők is.”

(via BuzzFeed)

Kiemelt képünk: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top