nlc.hu
Baba
Szuper kreatív terhes fotókkal várja negyedik gyermekét ez az anyuka

Szuper kreatív terhes fotókkal várja negyedik gyermekét ez az anyuka

Ez az anyuka ugyanolyan izgalommal és lelkesedéssel várja negyedik gyerkőcét, akár a legelsőt.

Charlotte Chatman hozzá van szokva, hogy képekben mesélje el, mi újság vele – mivel a férje pilótaként dolgozik az amerikai hadseregnél, sokszor nincs is más választása, mint képekben kommunikálni. A háromgyermekes anyuka a negyedik baba érkezését is fotókkal dokumentálja, ám a végeredményt nem csak az apukával, az egész social mediával megosztja.

A netezők pedig imádják érte, ami teljesen érthető. Charlotte ugyanis a legkreatívabb beállításokat találja ki, hogy megörökítse a várandós napjait, a mókába pedig a gyerekeket is bevonja. 

Az egyik legnagyobbat ment képén (több mint 5 ezer lájkot kapott) Britney Spears kultslágerének a Baby One More Time-nak a szövegét írta át babaváró verzióra, és még be is öltözött hozzá. 

Charlotte, akinek egy 6 éves kisfia és egy 2, valamint egy 1 éves lánykája van, azt mondja, a kellékek összekészítése igényel egyedül sok időt a fotók elkészítéséhez, de ebből a gyerekek is örömmel kiveszik a részüket. Az anyuka szerint ráadásul a projekt a gyerekeknek is segít, hogy felkészüljenek az új kistesó érkezésére.

cafemom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top