Baba

Tüneményes fotó: egyszerre született 8 kisbaba egy rendőrőrsön

Bébibumm az egyenruhásoknál.

Egyszerre lett apa hét rendőr, és anyuka egy rendőrnő Kentuckyban az erlanger-i rendőrségen. Az egyenruhás szülők büszkén pózoltak csöppségükkel a karjukban egy közös képen. A négy kislány és négy kisfiú szinte egy időben született.

A tüneményes fotót a hivatal a Facebook-oldalára is feltöltötte, a képalában viccesen megjegyezve: biztosan van valami az itteni csapvízben (hashtagben pedig odaírták: ne igyál vizet!) – utalva arra, hogy egyszerre ilyen sok baba jött világra.

Egyébként nem ez az első munkahelyi bébibumm, amely virálissá vált a közösségi médiában. Múlt héten az a hír tartotta lázban a netet, hogy az arizonai Mesa kórházában 16 nővér egyszerre lett terhes. Májusban pedig arról számoltunk be, hogy az oklahomai glenpooli tűzoltóság 7 tűzoltója lett egyszerre apa. Ők is egy közös fotózással ünnepelték meg ezt a különleges véletlen egybeesést, az imádni való képet az egyik kisbaba anyukája lőtte.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top