nlc.hu
Baba

Babáznak az Operaház művészei

Bébibumm az Operaházban: 3 művésznő is idén nyáron lett édesanya

Elárulták, hogyan birkóznak meg az anyasággal.
kisbaba

A Magyar Állami Operaház 3 művésznője is idén nyáron lett édesanya: Bernáth Éva és Balga Gabriella magánénekesek, valamint Felméry Lili balettművész pár hét eltéréssel adtak életet első kisbabájuknak – írja a Ripost.

Bernáth Éváéknál Mozart is „besegít” a csecsemőgondozásba. “Ahogy Emma meghallja Mozart zongoraversenyeit, teljesen megnyugszik. (…) Édesapja énekére, verselésére, hangjára is mindig csodálatosan reagált a pocakomban” – árulta el a bulvárlapnak a magánénekes, hozzátéve: a pelenkázás, böfiztetés, fürdetés a kezdetektől fogva az édesapa privilégiuma.

A balettművész Felméry Lili 16 órát vajúdott; a kisfia, Bertalan júliusban, a vártnál 3 héttel korábban érkezett. Születésénél édesapja, a szintén táncművész Balázsi Gergő Ármin is ott volt. Mint mondja, Bertalan nagyon kiegyensúlyozott baba, amit az anyuka annak tulajdonít, hogy a Covid miatt nem voltak előadások, így terhessége teljesen zökkenőmentes volt és nyugodtan zajlott.

Balga Gabriella operaénekesnő és férje, Kutrik Bence zeneszerző a Covid idején vágott bele a családalapításba. Nagy volt az izgalom, mikor megszületett a kislányunk, Gabriella Franciska. A művésznő a várandóssága 8. hónapjáig énekelt. “A kislányunk születése nagy változást, hatalmas boldogságot és örömet hozott az életünkbe. Mióta ő megvan, kerekebb lett az életünk” – vallotta be a Ripostnak.

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top