Baba

Örökbe fogadták a kamaszfiút, megható beszéddel mondott köszönetet

Új szülei alig hitték el, hogy ennyire választékos beszédet hallhatnak a 13 éves fiútól.

Sara Cozad és férje, Stuart Shank arra tették fel az életüket, hogy nehéz sorsú, árván maradt gyerekeknek nyújtanak átmeneti otthont. Két gyereket viszont annyira megszerettek, hogy végleg örökbe fogadták őket. Az idősebb fiú, a 13 éves Dayshawn pedig őket is meglepte, mikor arról beszélt, mennyire hálás új szüleinek.

Dayshawn és Michael. Forrás: Sara Cozad via ABC News

Dayshawnnal és családjával a Good Morning America beszélt, és felvették a hivatalos örökbefogadási nyilatkozat aláírását is. A fiú azt mondta, semmi mást nem szeretne, mint egész életében szeretetet adni új szüleinek. Cozad könnyekig hatódott, mi pedig arra tippelünk, Dayshawn hamarosan vállalatvezető vagy motivációs tréner lesz.

A fiú három éve van Shankékkel. Testvérével, Michaellel együtt vették magukhoz, aki most hatéves. Stuart Shank azt mondja, mindenki nagyszerű embereknek tartja őt és a feleségét a nevelőszülőség miatt, de szerinte nem érdemelnek dicséretet, inkább szerencsések, hogy olyan jó fej gyerekeket ismerhetnek meg, mint Dayshawn – nem csoda, hogy el sem akartak válni tőle. (via ABC News)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top