Baba

Tíz percre ment ki az anyuka, de ez pont elég idő volt a 2 éves kisfiúnak, hogy tönkrevágja a tévét

A popsikenőccsel.

Egy 25 éves brit anyuka, Danielle úgy gondolta, nem lehet semmi baj abból, ha 10 percre magára hagyja kétéves kisfiát a tévé előtt, amíg ő kiveszi a szárítóból a ruhákat. Természetesen tévedett, ezalatt a 10 perc alatt ugyanis a kisfiú 600 fontos (~220 ezer forintos) kárt okozott a családnak.

A kis Oliver, aki az egyik pillanatban még úgy elmerült a filmben, hogy meg se hallotta, amit az anyja mond neki, a következőben felpattant, és jó alaposan összekente popsikenőccsel a lapos tévét. Az anyuka érezte, hogy valami baj lehet, ugyanis túl nagy volt a csend a szobában. Erre azonban még ő sem számított. Oliver ráadásul megpróbálta csecsemőkorú kishúgára „kenni” az egészet.

Danielle minden tőle telhetőt megtett, hogy mentse a tévét, de sajnos hiába: a kisfiú olyan alapos volt, hogy még a hangszórókba is jutott a krémből. Mehetett a kukába, lehetett újat venni.

De legalább van most egy jó sztorija!

(The Sun)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top