Baba

Az esküvőn mondta el a férjének, hogy terhes – könnyfakasztó videó

A teljes násznép előtt közölte újdonsült férjével az örömhírt, szem nem maradt szárazon.

Az oklahomai Clay Dickinsonnak fogalma sem volt arról, hogy az esküvője napján milyen óriási meglepetésben és boldogságban lesz része.

Felesége, a 34 éves Erica két héttel a nagy nap előtt tudta meg, hogy terhes. Előző párjától született lányával különleges tervet eszeltek ki az örömhír közlésére, másnak pedig nem árulták el a titkot.

Forgattak egy videót, amelyben elmondják Claynek, hogy hamarosan apa lesz. A felvételt pedig az esküvő után, a lakodalmon vetítették le a teljes násznép előtt.

Az újdonsült férjnek fogalma sem volt arról, mit lát majd, amikor elkezdtek pörögni a képkockák a kivetítőn.

Amikor ma az oltárhoz kísértek, akkor bennem már két szív dobogott érted

– tett megható vallomást a feleség. Aztán – biztos, ami biztos – kimondta azt is, hogy terhes.

Forrás: YouTube/Caters Clips

Férjének természetesen leesett az álla a bejelentéstől, eleinte szóhoz sem jutott, aztán persze meghatódva és mosolyogva vette tudomásul a nagy hírt.

A vendégek közül többen sírva fakadtak, köztük Clay mostohalánya, a nyolcéves Alexa is, Erica édesanyja pedig a lányához rohant, hogy megölelje örömében.

A feleség azt is elárulta a videóban, miért éppen az esküvőn fedte fel a titkát. Szerinte ez volt a tökéletes lehetőség a bejelentésre, hiszen az esküvőn a családjuk és a barátaik vannak jelen, azok az emberek, akiket a legjobban szeretnek, és akik viszontszeretik őket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top