Baba

Megkóstolt egy kisgyereket a bébicápa a nyaralás alatt

Szervezett cápasimogatáson vett részt a Bahamákon nyaraló család, akiknek azt mondták, a fiatal dajkacápáktól nem kell tartaniuk. Valaki nagyot tévedett.

A nyolcéves Asher Jones és szülei vakációjukat töltötték a Bahamákon, egyik nap szervezett programként cápasimogatásra mentek egy közeli öbölbe. A szervezők szerint a dajkacápák egyáltalán nem veszélyesek, így a szülők nem aggódtak, amikor Asher közöttük lubickolt.

Az idillt a fiú fájdalmas üvöltése szakította félbe, amikor az egyik cápa a segély vízben a fiú vállába harapott. A szülők elmondása szerint gyorsan pánik lett úrrá az egész csoporton, és csak az apa lélekjelenlétén múlt, hogy nem lett nagyobb baj.

'Harmless' baby shark savages eight-year-old boy on holiday swimming trip after organisers told parents it was safe

THIS is the shocking moment a supposedly "harmless" shark savaged an eight-year-old boy in the Bahamas. Asher Jones' parents were told the tiny nurse sharks were completely harmless when they agreed to let him take part in an organised ocean swim off the Exuma Cays resort.

A fiú 42 éves édesanyja, Christine elmondta, hogy férje a farkánál fogva megragadta a cápát, amelynek fogai még mindig Asher hátában voltak. „Azt hiszem, Jeremy, miközben gyorsan lerángatta a cápát, megakadályozta, hogy valóban beakadjon, és a harapás mélyebb legyen, vagy még rosszabb, hogy Ashert lehúzza a víz alá.”

A kisfiú azt mondta, ez volt eddig a legfélelmetesebb dolog az életében.

Bár a dajkacápát nem sorolják az emberre veszélyes ragadozók közé, ennek ellenére gyakran harapnak meg strandolókat. Erős állkapcsuk miatt előfordul, hogy sebészi úton kell eltávolítani őket az áldozatokról.

A kisfiú ennek fényében szerencsésnek mondhatja magát, mert az őt megvizsgáló orvosok azt sem tartották szükségesnek, hogy a sebet összevarrják.

The Sun

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top