Baba

Gyereket szült a nő, aki állítja, hogy szűz

A túlsúlyos nő nem vette észre, hogy terhes, és váltig állította, hogy nem volt szexuális kapcsolata.

Megmagyarázhatatlan módon jött világra egy kisbaba Kínában, legalábbis ha elhisszük az édesanyja történetét. A húszas éveiben járó nő azt állította, hogy nem szereti a férfiakat, sosem volt barátja, és nem szexelt senkivel.

A nőt alhasi fájdalmakkal szállították kórházba, és fogalma sem volt arról, hogy gyereket vár. Az orvosok szerint a jelentős túlsúlya és a rendszertelen ciklusa miatt nem vette észre, hogy terhes.

Hiába kérdezték tőle, hogy részegen történhetett-e olyan aktus, amire nem emlékszik, a nő azt mondta, allergiás az alkoholra, ezért sosem ivott. Bár a nő kitartott amellett, hogy nem terhes, minden jel arra mutatott, hogy szülési fájdalmai vannak és vajúdik.

Lehetetlen. Kizárt dolog, hogy terhes legyek!

– tiltakozott a nő a kórházban, amikor megtudta a hírt.

Azt is követelte az orvosoktól, hogy végezzenek szüzességi tesztet rajta. A kínos szituációnak az vetett végett, hogy érkezett a baba, aki császármetszéssel, egészségesen jött világra.

A fiatal anya ezután megtagadta a gyereke gondozását, így a baba a szüleihez került. Az nem derült ki, hogy ki volt a gyerek apja.

Az orvosok már többször találkoztak olyan, többnyire fiatalkorú anyákkal, akik nem ismerték a testük működését, és csak a szülőszobán szembesültek azzal, hogy terhesek. Ez a nő viszont a húszas éveiben járt, iskolázott volt, ezért a doktorok is meglepődtek a reakcióján.

(Mirror)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top