Baba

A tűzoltók vigyáztak a kórházba szállított pár gyerekeire

Az észak-karolinai kisváros tűzoltói habozás nélkül a bajba jutott szülők segítségére siettek.

Az észak-karolinai Harrisburg tűzoltói remek bébiszitternek bizonyultak, amikor elvállalták, hogy vigyázzanak egy kórházba szállított házaspár gyerekeire – írja a Yahoo Lifestyle.

Fotó: Facebook

A FOX 46 Charlotte beszámolója szerint a 3-as számú tűzoltóegységet egy orvosi vészhelyzethez riasztották. A beteget mentővel kellett kórházba vinni, és a felesége is kénytelen volt vele tartani, így két gyerekük felügyelet nélkül maradt volna, ha a tűzoltók nem ugranak be segíteni.

„Van, hogy szokatlan feladatokat is el kell látnunk – írták a tűzoltók a Facebookon. – Ennek a két kicsinek a szüleit kórházba vitték, és legalább harminc percbe került volna, amíg a nagyapjuk átér hozzájuk a szomszédos városból. A 3-as számú csapat tagjai mentették meg a helyzetet. A fiúk nagyon élvezték a gyerekfelügyeletet. Szeretjük a közösségünket.”

Annak ellenére, hogy a 3-as számú egység tagjai közül senkinek nincs gyereke, a tűzoltók remekül boldogultak a feladattal. „Nagyon kedves, amit tettetek. Köszönjük,fiúk, hogy ilyen jó szomszédok vagytok, és vigyáztok a közösségünkre!” – írta az egyik helybeli.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top