Baba

A szülés utáni testünk elfogadására buzdít a népszerű amerikai tévés

„Nem mondom, hogy egy év múlva sem akarom majd eltüntetni a pocakomat, de most olyan, mint valami kitüntetés, amit kiérdemeltem” – írta.

Saját testük elfogadására biztatja Facebook-oldalán követőit Ali Fedotowsky-Manno amerikai televíziós személyiség. Fedotowsky 10 hónappal ezelőtt szülte meg második gyermekét, egy Riley nevű kisfiút. Bejegyzésében egy őszinte előtte-utána képpáron keresztül mutatta meg, milyen sokat változott a teste a szülés miatt.

Őrület belegondolni, hogy a testem így nézett ki 10 hónappal ezelőtt. Nézzétek azt a hasat! Tudtam, hogy az átlagnál nagyobb hasam volt, amikor Riley-val voltam terhes (…), de csak most döbbentem rá, mennyivel! Szóval miért is várnám el, hogy a testem egy pillanat alatt »helyreálljon«, hogy 10 hónappal EZ UTÁN újra lapos legyen a hasam?

– kezdte a bejegyzést az anyuka.

A hasam nemcsak hogy nem lapos, de a bőröm ki is nyúlt, és nem hiszem, hogy valaha ugyanolyan lesz, mint régen. És tudjátok mit? Ezzel nincs semmi baj. Százszázalékosan őszintén mondom nektek, hogy szeretem a hasamat. Ez az igazság. Nem mondom, hogy egy év múlva sem akarom majd eltüntetni a pocakomat, de most olyan, mint valami kitüntetés, amit kiérdemeltem

– tette hozzá.

A bejegyzésben Fedotowsky minden édesanyát arra biztat: ne szégyelljék a testüket, hanem legyenek büszkék arra, milyen erősek, hiszen világra hoztak egy gyermeket!

Kiemelt kép: Ali Fedotowsky-Manno/Facebook

(Yahoo)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top