Baba

Összefogott a net, visszakapta elveszett babáját a kislány

Egy óra sem kellett hozzá, hogy a közösségi oldal segítségével megtalálják a gyerek édesanyját.

Példás összefogással és egy helyi tévécsatorna közreműködésével került vissza egy elveszett játékbaba a jogos tulajdonosához. 

Dina Morley a kiszolgáló személyzet tagjaként dolgozik a Southwest Airlinesnál. A múlt héten egy utas egy Huggs to Go katonai babát talált a kansasi nemzetközi repülőtér B termináljának padlóján. A nő eltette a fiókjába az elvesztett babát, de senki nem jelentkezett érte.

Morley ekkor elhatározta, hogy megkeresi a játék tulajdonosát. Kirakott egy posztot a Facebookra, majd amikor a helyi tévécsatorna, a KMBC-TV megosztotta a bejegyzést, felgyorsultak az események.

Egy óra sem telt el, mire az édesanya is tudomást szerzett a keresésről, és felvette a kapcsolatot Dinával. Kiderült, hogy a babát a 6 éves kislánya hagyta el, akinek bevetésen van az apukája. Pár nappal később megszerveztek egy találkozót, a gyerek pedig visszakapta a babáját.

Az anya elmondta, fogalma sem volt róla, hogy a babát is magukkal vitték. Amikor a kislány sírni kezdett, hogy elhagyta, az anya gyorsan végignézte az utazásukon készült fotókat, de egyiken sem látta a játékbabát. Ezért azt hitte, hogy otthon vagy a kocsiban hagyták.

(Yahoo Lifestyle)

(Nyitóképünk illusztráció.)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top