Utazás

Megkerült a reptéren elveszett cica!

Szűk két hét után előkerült az a macska, amely még április végén szökött el gazdájától a New York-i Kennedy repülőtéren.

Pepper cicát gazdája szerette volna magával vinni Kínába, az állatnak azonban más tervei voltak. Április 20-án indultak volna együtt a New York-i JFK repülőtérről, a macska azonban egy óvatlan pillanatban kiugrott a hordozójából, és mivel valószínűleg megijedt az idegen környezettől és a rengeteg embertől, pillanatok alatt eltűnt a forgatagban.

 

A kétségbeesett gazdi a reptéri hatóságok segítségével keresni kezdte a macskát, még az eredetileg tervezett járatát is lekéste, ám nem sikerült Pepper nyomára bukkanniuk. A macska gazdájának végül nem volt más választása, mint felülni a következő Kínába tartó repülőre, és reménykedni, hogy kedvencét előbb-utóbb csak megtalálják.

Bár a repülőtér felügyeletét ellátó Kikötői Hatóság emberei egy héttel később megpillantották a cicát, befogni akkor még nem sikerült.

Eleinte csak táplálékot helyeztek ki azokon a helyeken, ahol a macskát észrevették, később azonban állatbefogásra használt csapdákat is telepítettek. Végül múlt hét szombaton sikerrel jártak. A keresésben egyébként Pepper gazdájának egyik barátja is közreműködött, a cica így most már azt várja, hogy mikor találkozhat újra szerető gazdijával, akinek bizonyára nagyon hiányzott a kalandvágyó négylábú.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top