Baba

Az Oroszlánkirály szereplői segítettek bejelenteni a kistestvér nemét

Fogadjunk, hogy te is szívesen tudnád meg így a születendő gyermeked nemét!

Az amerikai házaspár, Rachel Craig és a férje, Jesse a második gyermeküket várják. Jesse kedvenc Disney meséje Az oroszlánkirály, amit a házaspár 3 éves kislánya is imád, ő otthon az Oroszlánkirálylány.

A család nemrég ellátogatott az orlandói állatkertbe, és történesen náluk volt az a lepecsételt boríték is, ami a születendő gyermekük nemét tartalmazta, de akkor még nem tudták, hogy ez szerepet kap aznap. Az apuka azonban egy hirtelen ötlettől vezérelve odament a park két szimpatikus munkatársához a borítékkal és egy Nala, illetve egy Simba plüssfigurával és megkérdezte tőlük, segítenének-e meséssé tenni a nagy bejelentést.

A két munkatárs nagyon jónak tartotta az ötletet, így megkeresték Rafiki karakterét és megkérték, hogy játssza el az Oroszlánkirály ikonikus jelenetét. A figura a Nala plüsst emelte a magasba, így derült ki, hogy a születendő kicsi lány.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top