Baba

Speciális védőfelszerelést dolgozott ki az apuka, hogy megvédje kisbabáját a koronavírus ellen

Elég futurisztikus a védőfelszerelés, azt azonban nem tudni, valóban véd-e a koronavírus-fertőzés ellen.

Vannak, akiket a járvány különféle kreatív ötletekre sarkall, ám vannak egészen rendhagyó próbálkozások. Egy Sanghajban élő édesapa például személyre szabott biztonsági kabint tervezett a gyermekének, hogy megóvja őt a fertőzéstől. A különleges viseletet egy Death Stranding nevű népszerű videojáték ihlette, amelyben élőhalottak lepik el a földet.

Elég futurisztikus a védőfelszerelés, azt azonban nem tudni, valóban véd-e a koronavírus-fertőzés ellen. Ladbible videó.

Elég futurisztikus a védőfelszerelés, azt azonban nem tudni, valóban véd-e a koronavírus-fertőzés ellen (Ladbible-videó)

A ruha tartalmaz egy kis hüvelyt átlátszó képernyővel, szűrővel, amely a levegő minőségét mutatja. A videó tanulsága szerint a babát egyáltalán nem zavarja, hogy a kabinba van csomagolva.

Miután saját spéci maszkját is felteszi, sétálni indul a babával, aki az idő nagy részében édesdeden alszik. Ha netán nyűgös lenne, egy speciális lyukon keresztül biztonságosan be tud hozzá nyúlni, hogy megsimogassa. „Mivel szeretem a tudományos filmeket és játékokat, egyértelmű volt, hogy ezekből merítem majd a biztonsági kabin ötletét”. Azt mondja, a különleges öltözet egész családja számára lehetővé teszi, hogy szabadon sétáljon a városban.

A férfi szeretné szabadalmaztatni ötletét, azt azonban nem tudni egyelőre, a futurisztikus szkafander valóban hatékonyan véd-e a vírus ellen.

(via)

Aktuális híreink a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top