Baba

Beismerte gondatlanságát a harmadikról kizuhanó kislány anyja

Az eset még tavaly márciusban történt, a bírósági tárgyalás még folyik.

Beismerő vallomást tett az a mezőtúri nő, akinek még tavaly márciusban zuhant ki kislánya a harmadik emeletről – írja a 24.hu

A lap megkereste a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészséget, amelynek szóvivője elmondta, hogy a nő vallomása szerint azért hagyta magára a gyerekét, mert vásárolni ment egy barátnőjével. Az anya 38 percig volt távol, ez idő alatt a kislány kinyitotta a konyhai ablakot és nagyjából tíz métert zuhant a harmadik emeletről. Emiatt koponya-, mellkasi és végtagsérüléseket szenvedett, csak a gyors orvosi beavatkozásnak köszönhetően sikerült megmenteni az életét. 

A vád szerint a nő nem gondoskodott róla, hogy a gyerek ne tudja kinyitni az ablakot, emellett tartósan felügyelet nélkül hagyta a kislányt, a mulasztás pedig a súlyos, életveszélyes sérülésekkel járó baleset bekövetkezésével járt. 

Az ügyészség felfüggesztett börtönbüntetést kért az anyára, életveszélyt okozó, gondatlanságból elkövetett testi sértés miatt. 

További cikkeink bírósági ügyekről:

felfüggesztett börtönt kértek a mezőtúri anyára, akinek kizuhant a gyereke a harmadik emeletről

Képünk illusztráció (Fotó: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top