Baba

41 évesen is indulna Tokióban a kétgyermekes Fazekas-Zur Krisztina

A karantén miatti otthoni edzéseket kifejezetten élvezi a kétszeres olimpiai bajnok kajakos, már most olimpiai formában érzi magát.

Fazekas-Zur Krisztina fellélegzett, amikor megtudta, hogy Kaliforniából a mostani nehéz helyzetben nem kell hazatérnie a májusi kajak-kenu válogatókra, mivel az olimpiát is elhalasztották egy évvel. A kétszeres olimpiai bajnok kajakos a DIGI Sport híradójának, a Sport24-nek elárulta: férjével-edzőjével, Rami Zurral a kérdést megvitatva egyértelmű döntést hozott: ott szeretne lenni a kajaknégyessel Tokióban jövőre, amikor pedig már 41 éves lesz.

MTI Fotó: Kovács Tamás

MTI Fotó: Kovács Tamás

„Most a nyarat egy kicsit könnyebbre vesszük napi egy edzésekkel, de szeptembertől bekeményítünk, és elkezdjük megint a kemény edzéseket” – nyilatkozta a kétgyermekes sportolónő, akinek a kijárási korlátozás miatt a kisfiait is le kell kötnie, ami nem könnyű.

„A legnagyobb kihívás a gyerekeket lekötni egész nap. Hogy ha unatkoznak, akkor szétszedik nekem a lakást. A kicsi még csak kétéves lesz, vele nehezebb egy kicsit. (…) A nagyobbik fiam már hatéves lesz, vele jóval könnyebb, ő viszont képben van ezzel a vírussal, és fel szokott tenni olyan kérdéseket például, hogy itt van-e a világvége?” – mesélte a kajaknégyessel kétszer is olimpiát nyerő Fazekas-Zur Krisztina, aki többek között súlyzókkal és spinning bike-kal edz odahaza.

Így éli meg a karantént más híresség:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top