nlc.hu
TV-sztárok
Tóth Gabi úgy érzi, több munkája van az önként vállalt karanténban

Tóth Gabi úgy érzi, több munkája van az önként vállalt karanténban

Tóth Gabi és férje, Krausz Gábor negyedik hete tölti együtt az időt otthonukban. A koronavírus-járvány miatt elrendelt intézkedések őket is kihívások elé állítják, de a párnak sokat segít az énekesnő édesanyja .

Ahogy arról korábban beszámoltunk, több más híresség mellett Tóth Gabival indul a TV2 legújabb videónaplókra épülő doku-realityje, a #maradjotthon. Az énekesnő és férje, Krausz Gábor már négy hete vannak önként vállalt karanténban. Mint sok más embernek, az ő életük is felborult, a karantén lélekőrlő nehézsége mellett az is feszültséget szül, hogy mind az énekesnő, mind séf párja képtelen dolgozni jelenleg – írja a Blikk. Tóth Gabi és Krausz Gábor így minden idejét szinte lányuknak, Hannarózának szenteli. Szerencsére, kapnak támogatást is.

„Anyukám is velünk él, ő hatalmas segítségemre van mindenben, ami most kiemelten fontos, hiszen olyan körülményeket akarunk teremteni, hogy a kislányom a lehető legkevesebbet érzékelje a kialakult helyzetből – mondta el az énekesnő a lapnak.

Tóth Gabi és párja már négy hete otthon vannak (Fotó: Instagram)

Tóth Gabi és párja már négy hete otthon vannak (Fotó: Instagram)

Tóth Gabi úgy érzi, hogy több munkájuk van most otthon, mint amikor még minden normális volt. Az énekesnő egyébként a nehéz időszakban sem hagyja magára rajongóit, közösségi oldalán rendszeresen énekel nekik:

Tóth Gabi és Krausz Gábor is lépett a koronavírus kapcsán:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top