TV-sztárok

Tóth Gabi úgy érzi, több munkája van az önként vállalt karanténban

Tóth Gabi és férje, Krausz Gábor negyedik hete tölti együtt az időt otthonukban. A koronavírus-járvány miatt elrendelt intézkedések őket is kihívások elé állítják, de a párnak sokat segít az énekesnő édesanyja .

Ahogy arról korábban beszámoltunk, több más híresség mellett Tóth Gabival indul a TV2 legújabb videónaplókra épülő doku-realityje, a #maradjotthon. Az énekesnő és férje, Krausz Gábor már négy hete vannak önként vállalt karanténban. Mint sok más embernek, az ő életük is felborult, a karantén lélekőrlő nehézsége mellett az is feszültséget szül, hogy mind az énekesnő, mind séf párja képtelen dolgozni jelenleg – írja a Blikk. Tóth Gabi és Krausz Gábor így minden idejét szinte lányuknak, Hannarózának szenteli. Szerencsére, kapnak támogatást is.

„Anyukám is velünk él, ő hatalmas segítségemre van mindenben, ami most kiemelten fontos, hiszen olyan körülményeket akarunk teremteni, hogy a kislányom a lehető legkevesebbet érzékelje a kialakult helyzetből – mondta el az énekesnő a lapnak.

Tóth Gabi és párja már négy hete otthon vannak (Fotó: Instagram)

Tóth Gabi és párja már négy hete otthon vannak (Fotó: Instagram)

Tóth Gabi úgy érzi, hogy több munkájuk van most otthon, mint amikor még minden normális volt. Az énekesnő egyébként a nehéz időszakban sem hagyja magára rajongóit, közösségi oldalán rendszeresen énekel nekik:

Tóth Gabi és Krausz Gábor is lépett a koronavírus kapcsán:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top