Gasztro

Hiányoznak a gyorséttermek? Készíts te is igazi mekis kaját a karanténban!

A McDonald’s nyilvánosságra hozta egyik népszerű ételének receptjét, ami ráadásul pofonegyszerű.

A McDonald’s hatalmas gesztust tett azoknak, akiknek nagyon hiányoznak a gyorskaják, és annak érdekében, hogy továbbra is hódolhassanak a szenvedélyüknek úgy, hogy közben ne kelljen kimozdulniuk a lakásból, a különleges ajándékkal kedveskedett: közzé tette egyik receptjét – bukkant rá a 24.hu.

A McDonald’s nyilvánosságra hozta egyik népszerű ételének receptjét, ami ráadásul pofonegyszerű. Fotó: Sepet on Unsplash

A McDonald’s nyilvánosságra hozta egyik népszerű ételének receptjét, ami ráadásul pofonegyszerű. Fotó: Sepet on Unsplash

Az egyik legnépszerűbb reggeli, a tojásos-húsos McMuffin receptjét tették most közkinccsé, amit így mostantól bárki elkészíthet otthon. Maga a recept egyébként nem túl bonyolult, és azoknak is csalódniuk kell, akik hét lakat alatt tartott szupertitkos összetevőkre számítottak, cserébe viszont még azok is el fogják tudni készíteni, akik csak a legvégső esetben tévednek be a konyhába.

A teljes receptet a Ladbible oldalán olvashatjátok.

Olvasd el további cikkeinket arról, mit lehet csinálni még a karanténban

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top