Család

Emelődaruval látogatta meg édesanyját a karanténban

Másképp nem találkozhattak volna.
karantén emelődaru

Egy Charley Adams nevű ohiói férfi nagyon szerette volna meglátogatni idősek otthonában élő édesanyját, ám az intézmény a koronavírus-járvány miatt le van zárva. Látogatók nem mehetnek be, a lakók pedig nem léphetnek ki az épületből. 

A férfi azonban fák karbantartásával foglalkozik, a vállalkozásának pedig van egy emelődaruja. Miután engedélyt kért az idősek otthonától, beparkolt az épület elé és a daru segítségével felemeltette magát a 80 éves Julie szobájának harmadik emeleti ablakához.

Amikor felért, felhívta az édesanyját hogy nézzen ki az ablakon. Ezek után 5-10 percet beszélgettek, Adams megkérdezte azt is, beküldessen-e neki valamilyen filmet vagy könyvet.

Mindeközben a férfi neje a kutyáikkal odalenn várakozott, hogy az idős asszony őket is láthassa.

Adams általában hetente kétszer ki szokta vinni az édesanyját az intézményből, jelenleg azonban csak telefonon és üzenetekben tudják tartani a kapcsolatot. A férfi azt tervezi, hogy megismétli majd az emelődarus látogatást.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top