Baba

Választ kapott a kislány, aki a mennyben lévő kutyájának írt

Megható történet egy kutyáját elvesztő kislányról és a jó fej postásokról.

A 4 éves Maci és kutyája, Kendal a kezdetektől elválaszthatatlanok voltak. Ahová az egyik ment, oda követte a másik. A múlt héten azonban a 13 éves, régóta beteg kutya elpusztult, Maci pedig vigasztalhatatlan volt, bár szülei próbálták neki azt magyarázni, hogy Kendal már egy jobb helyen van.

Miután a kislány picit megnyugodott, közölte, hogy rajzolni akar a kutyának, és át is akarja neki adni. Majd tollat ragadott.

A rajz a kutyát ábrázolta, Maci pedig hozzátette, hogy szereti, és hiányzik neki Kendal. A szülők ezek után nem tehettek mást, megcímezték a mennyországba tartó levelet és feladták a postán.

Maci a mennyországból kapott levelet (Fotó: Crystal Hopkins)

Maci a mennyországból kapott levelet (Fotó: Crystal Hopkins)

A meglepetés csak ezután következett, mert másnap a postás levelet hozott Macinek. A mennyből jött, Kendal köszönte benne a rajzot, és azt üzente, ő is nagyon szereti a kislányt. A szülők pedig nagyon szeretik a jó fej postásokat, akik értették, miről szólt Maci rajza.  (VIA)

nlc.kapcsolódó:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top