Otthon

Másfél éve vár halott gazdájára a hűséges kutya

A kutyus nem hajlandó elmozdulni a gazdája életét kioltó autóbaleset helyszínéről. Hiába próbálják befogni, mindig visszaszökik. Videó.

Másfél éve vár halott gazdájára egy kutya a görögországi Nafpaktosz közelében lévő főút mellett – írja az Oddity Central.

kutya, szomorú

Képünk illusztráció (Fotó: Unsplash)

A hűséges eb rendületlenül posztol a gazdi életét kioltó autóbaleset helyszínén. El nem hagyná a kis emlékhelyet; a helyiek többször is megpróbálták befogni és otthont adni neki, de mindannyiszor visszaszökött.

A kutya gazdája, egy negyvenéves, Haris nevű férfi 2017 novemberében halt meg, alig néhány évvel az után, hogy bátyja is halálos autóbalesetet szenvedett. Azt nem tudni, hogy a kutyus is vele volt-e a kocsiban, de a környéken élők szerint az állat tragédia napja óta az út mellett tanyázik.

Miután kénytelenek voltak beletörődni, hogy hiába szeretnék befogadni, a jó szándékú emberek egy rögtönzött kutyaházat építettek neki az emlékhely mellett. A kutyus hasztalan várakozással tölti a napjait; valószínűleg még mindig azt reméli, hogy a gazdája egy nap visszajöjjön érte, és hazaviszi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top