Baba

Bolondot csinál apukájából Gordon Ramsay egyéves fia – videó

Gordon Ramsay kisfia fürdőzik a családja figyelmében és szeretetében. Ő pedig kedvére bolondot is csinál belőlük.
Gordon Ramsay legfiatalabb gyereke Oscar

Gordon Ramsay már négy nagyobb gyermek apukája volt, amikor felesége  tavaly áprilisban életet adott ötödik csemetéjüknek, aki az Oscar nevet kapta.  Az egyéves fiú pedig a család kedvence, aki igazi grimaszbajnok, és élvezi, hogy a família minden tagja lesi a kívánságait. Oscar nak saját Instagram-oldala is van, amit az apukája, az anyukája és a tesói szerkesztenek, de a sokat kiabáló sztárséf maga is szívesen megoszt fotókat, videókat a legfiatalabb gyerekéről. 

View this post on Instagram

Taxi for @oscarjramsay

A post shared by Gordon Ramsay (@gordongram) on

A legfrissebb ilyen videón az látható, ahogyan a családi birtokon Gordon egy fajátékot nevezett ki taxinak, ezzel hozza-vissza fiát a kertben a medence és a ház között. A legény pedig nem szívbajos, ha úgy érzi, hogy az apukája nem elég gyors, akkor zsoké módjára próbálja felgyorsítani a tempót. 

A Ramsay család is bezárkózott az otthonukba. De az üres tengerpartra kisétálnak olykor. Míg emberek ezrei állnak sorban, hogy sok pénzért megkóstolhassák Gordon Ramsay ételeit, addig Oscar inkább a homokban játszik, pedig apja valósággal könyörög neki, hogy menjenek már reggelizni, amit ő fog elkészíteni.

Oscar érkezését valóságos csodaként élték meg, mivel a születése előtt két évvel Tana Ramsay (a séf felesége – a szerk.)  tragikus módon elvételt. Az elvesztett magzatnak a család a Rocky nevet adta. 

Készítsd el Gordon Ramsay ételeit!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top