Baba

A lombikikrek születése igazi csoda!

Sok szenvedés, gyász után boldogság, megszülettek a lombikban fogant ikrek - Hadas Kriszta Jön a baba című dokusorozatának segítségével mi is átélhetjük a születés csodáját.
Két vetélés után egészségesen megszülettek a lombikikrek

Az új, negyedik Jön a baba évad második epizódjának forgatása közben Hadas Kriszta és a stáb sokat könnyeztek. Áginak volt kis műtétje, nagy műtétje, életmentő műtéte. Huszonéves volt, amikor tudatosult benne, hogy „természetesen úton” nem szülhet gyermeket. Sok életre való szenvedést csinált végig. A fizikus, tudós házaspár két elveszett embriót is meggyászolt. De volt erejük újra felállni. István és Ági lombikban fogant ikreket vártak, amikor a stáb bekapcsolódott az életükbe. Sári és Marci születése közben és után olyan érzelem cunamit élt át velük Hadas Kriszta, amiért mindig hálás lesz nekik. Volt egy pillanat, amikor a végtelenül fegyelmezett, zárkózott házaspár végre megélte, hogy négytagú család lettek és akkor minden kiszakadt belőlük.

Nézzétek a Spektrum Home-os epizód rövid összefoglalóját. A teljes epizód egy hónap múlva felkerül a Jön a baba YouTube csatornájára is.

Nézz még több videót a szülésről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top