Baba

Kávét ivó 3 hónapos csecsemőjéről posztolt az ausztrál anyuka

„Szüksége volt a kávéjára” - ezzel a szöveggel posztolta ki a fotót az ausztrál anyuka arról, ahogy 3 hónapos csecsemője épp cumizza a tejeskávét az üvegéből. Az anyuka utána hiába magyarázkodott, hatalmas botrány lett a képből.
Botrány lett a csecsemőjét kávéval itató anyuka cselekedetéből

A tejeskávét ivó 3 hónapos csecsemő képe azonnal elterjedt az interneten, és kommentelőknek volt is pár szava a csecsemőjét kávéval itató anyukához. Mondani sem kell, a fotó joggal hatalmas felháborodást keltett.

A felelőtlenséggel vádolt anyuka utána hiába próbálta azzal kimenteni magát, hogy nem ő, hanem az egyik rokona, a nagynéni adott tejeskávét a babának, amit ő végül nem engedett meg. Az anyuka hozzátette, a „szüksége volt a kávéjára” szöveg nem a kislányra, hanem a nagynénire vonatkozott.

Erre többek felvetették, hogy akkor mégis hogyan készülhetett a fotó, illetve hogyan került a kávé a kisbaba üvegébe, és miért posztolta ki a közösségi oldalára. Közben mások figyelmeztették, ilyen kicsi korban még ne adjon tejeskávét a gyereknek, hanem csak anyatejet. Illetve volt olyan is, aki elmondta neki, hogy érdemes lenne felkeresnie a gyerekorvost, illetve egy dietetikust, hogy beszéljen velük a helyes csecsemő táplálás szabályairól.

A Yahoo a baba és a család személyiségi jogainak védelmével megosztotta a képet, itt nézhetitek meg

Kiemelt képünk illusztráció. 

Akiknek viszont tényleg kávéra (és egy jó alvásra) van szüksége: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top