nlc.hu
Baba

Jó szomszédi viszony

15 perces hírnévre tett szert 15 méteres, panaszos jegyzetével a bosszús szomszéd

A szomszéd szerint az anyuka elpakolta lánya játékait a hátsó udvaron. Mindezt 15 méteren keresztül ecsetelte.

Egy anya brutálisan hosszú feljegyzést kapott szomszédjától a gyerekjátékok miatti parázsvitára válaszul. Történt ugyanis, hogy a gyerekek közös játékai a hátsó udvaron összekeveredhettek, így véletlenül az egyik szomszéd a másik szomszéd kislány játékait is elpakolhatta. A kézzel írt, 15 méteres jegyzeten különféle színű szövegfolyamon ecsetelte a bosszús szomszéd, milyen játékok visszaszolgáltatását követeli.

15 méteres jegyzetet küldött a szomszéd

Durva káromkodásokat is írt a szomszéd a 15 méteres feljegyzésre (Forrás: Reddit)

Az anya azt mondja, örömmel fogadta volna a szomszédot, hogy jöjjön át és nézzen körül, milyen játékok maradtak véletlenül náluk, ám a szomszéd hétéves lánya állítólag ragaszkodott az üzenet részletes megírásához. Az anyuka szerint biztonsági felvételek tanúskodnak arról, hogy a szomszéd arra kényszeríti lányát, hagyja az üzenetet a házuk előtt.

A megdöbbent nő kirakta a Redditre az üzenetfolyamot, ahol a kommentelők azt próbálták megfejteni, vajon mi késztet valakit arra, hogy egy hatalmas papírtekercsre öntse ki a szívét.

„Tekercseld össze WC-papírral az egész házát” – viccelődött valaki. Mások durvább riposztot javasoltak: El kéne égetni a játékokat a szeme láttára – tanácsolta egyikük.

(via)

Rossz szomszédi viszony

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top