nlc.hu
Baba

Anyatejet gyűjtő anya

Éhes babáknak gyűjt az (anya)tejes ember

A négygyerekes anya a saját tejéből is szívesen adott másoknak, de most már nagyban utazik.

A 29 éves Leanne Forbes saját tejéből több mint 190 litert adományozott a rászoruló anyáknak a helyi bababankon keresztül, mire abbahagyta legfiatalabb gyermekének szoptatását. De úgy döntött, hogy tovább segít, és azóta idejét nem kímélve gyűjti az anyatejet a rászoruló kismamák számára.

Éhes babáknak gyűjt az (anya)tejes emberLeanne, aki egy sürgősségi osztály recepciósaként dolgozott, most mindennap összegyűjti az anyatejet azoktól az anyáktól, akiknél keletkezik felesleg és hűtőládában azonnal eljuttatja a rászoruló anyákhoz és babáikhoz. 

 „Mindenki őrültnek gondolt, amikor azt mondom nekik, hogy olyan vagyok, mint egy anyatejes ember. Pedig különleges és érzelmes dolog az anyatej adományozása és megosztása, ezért sok kismama átéli saját útját vagy problémáit, és én egy részükön segíteni tudok nekik.

Leanne, azt mondta, hogy addig még csak nem is hallott az anyatej adományozásáról, amíg egy bába fel nem hozta. Meglepő módon az első két gyerekénél még nem volt elég teje és ezért tápszerrel egészítette ki a táplálásukat, de a harmadik és negyedik gyereke születése után bőven keletkezett felesleg, amiből szívesen adott másoknak – írja a Ladbible.

Még többet az anyatejről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top