nlc.hu
Baba

Hrutka János távozása a Spíler TV-től

Megvált a Spíler TV Hrutka Jánostól

A magyar válogatott labdarúgó Facebookon közölte a hírt.

Hrutka János hivatalos Facebook-oldalán tette közzé, hogy már nem fog szakértőként szerepelni a TV2 csoporthoz tartozó Spíler TV-nél. A magyar válogatott labdarúgó három és fél évet töltött a csatornánál, a stúdiós beszélgetésekben és a közvetítésekben is szerepet vállalt. A bejelentésből nem derül ki pontosan, hogy miért váltak meg tőle.

“Köszönöm szépen Spíler TV ezt a felejthetetlen utazást, köszönöm, hogy felületet biztosítottatok a szárnyalásra, hogy a tapasztalatokat, az állandó küzdeni tudást, a fel nem adást, a pozitív szemléletet átadhattam a fiatalabb generáció számára is az akadémiai előadásaim során. Fontos mérföldkő volt mind. A mi családügyeink mindig harmóniát sugároztak” – írja a posztjában. Az utolsó mondat, illetve a poszt felütése utalás lehet arra, hogy Gulácsi Péter kiállt a szivárványcsaládok mellett, ő pedig támogatta abban, hogy felvállalta a véleményét, írja a 24.hu

„Kihúzott vállal, egyenes gerinccel ülök és mosolygok azóta is. Minden perce megérte” – zárja a sorait Hrutka János, akit több újságíró megpróbált megkérdezni távozása okairól, ő azonban nem szeretett volna nyilatkozni. 

Nem ő az első szakkommentátor, akinek az elmúlt években távoznia kellett a csatornától, 2018-ban a Premier League közvetítések szakértőjétől, Kele Jánostól váltak meg.

mikrofon

Fotó: Pixabay

A család az család:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top