nlc.hu
Család

A szivárványcsaládokért posztolt Gulácsi Péter

Kiállt a szivárványcsaládokért Gulácsi Péter, természetesen kiakadtak a kommentelők

A család az család – üzente a focista a Facebookon.
Gulácsi Péter és felesége

„A család az család – ez nem is lehet kérdés!” Így kezdi Gulácsi Péter Facebook-posztját, amelyben a szivárványcsaládokért áll ki. Mint írja, „Minél több időt tölt az ember külföldön vagy különböző emberek között, annál inkább rájön, hogy attól, hogy nem mindenki egyforma, csak színesebb lesz a világ”. Azaz: 

Minden gyereknek joga van boldog családban felnőni, alkossa azt a családot bármennyi, bármilyen nemű, bármilyen színű, bármilyen vallású ember.

A megoldás csak egy lehet: Szólaljunk fel a gyűlölet ellen, legyünk elfogadóbbak és nyitottabbak!

Íme a teljes poszt:

A család az család – ez nem is lehet kérdés!

Több mint 14 éve külföldön élek, mind a magánéletben, mind a…

Közzétette: Péter Gulácsi – 2021. február 23., kedd

Ahogy az borítékolható volt, megjelentek a nyomdafestéket mérsékelten tűrő kommentek; szerzőik azért akadtak ki Gulácsira, mert ezek szerint nem utálja a nem heterókat, akik gyereket nevelnek (vagy szeretnének nevelni). Például:

Magyar nemzeti mezt ha magadra veszed, minket kepviselsz! Ez teljesen ellentétes velünk!!! Minek erőlteted? A parányi kisebbség ??? Szomorú!!!apa = ferfi anya = nő pont ilyenek miatt volt nemrég rögzítve!!!

Vagy:

Úgy szeretném már egyszer azt látni, hogy valamelyikőtök a NORMÁLIS értékrend mellett áll ki, és nem emellett a torzszülött gondolkodás mellett…

És végül:

Gula, ez részemről hatalmas csalódás. Felhívom a figyelmed a címeren található keresztre…

A továbbiaktól megkímélünk mindenkit, akit érdekel, hogy néz ki a homofóbia ma a magyar interneten, annak irány az eredeti poszt!

További cikkek a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top